Gratis verzending | Gratis proefjes bij elke bestelling | Gratis beauty adviesOver ons

Het Cosmedisch Ambacht in Kampen nu ook voor thuis!

Stralendehuidonline.com is de webshop van schoonheidssalon 'Het Cosmedisch Ambacht' in Kampen. Sinds 1980 het totaal-adres op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en verzorging. 

Het Cosmedisch Ambacht in Kampen: het adres voor schoonheidsbehandelingen in de regio

Een greep uit onze behandelingen:

► Snel, definitief en pijnloos ontharen met de I.P.L. behandeling zorgt er voor dat je nooit meer hoeft te scheren of te harsen.
► De Anti Aging behandelingen met QMS of Microdermabrasie zorgen voor een verjonging van de huid. Fijne rimpels vervagen, en de structuur van jouw huid verbetert zichtbaar.
► Ontspannende gezichtsbehandelingen voor hem en haar. Van de klassieke gezichtsbehandeling tot verzorgende anti-stressbehandeling voor mannen.
► De speciale gezichtsbehandeling voor jonge mensen met een probleemhuid als acné.
Pedicure behandelingen van de eenvoudige cosmetische behandeling tot een volledige voetverzorging. Wij zijn aangesloten bij Provoet.
► Verschillende lichaamsbehandelingen, van massage, met of zonder hotstone of een totale reinigende en ontspannen lichaamsbehandeling.
► En wat te denken van permanente make-up, perfect voor alle omstandigheden.
► Ook ben je bij ons op het juiste adres voor behandelingen van Cosmetisch Arts Dokter Krant. Dokter Krant is gespecialiseerd in botox en fillers die zorgen voor een jonger uiterlijk.

►► Kijk op www.hetcosmedischambacht.nl/behandelingen voor het totaaloverzicht. Alle behandelingen zijn volgens afspraak. Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak op 038 3324722. Of stuur een e-mail naar info@hetcosmedischambacht.nl.
Met een stralende groet, 
Gemma, Marga en Ina
Team van Het Cosmedisch Ambacht in Kampen, het totaaladres voor gezichts en lichaamsbehandelingen