Voor 12:00 Besteld Binnen 48 UUR In Huis

Over ons

Het Cosmedisch Ambacht in Kampen nu ook voor thuis!

Stralendehuid.com is de webshop van schoonheidssalon 'Het Cosmedisch Ambacht' in Kampen. Sinds 1980 het totaal-adres op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en verzorging. 

Het Cosmedisch Ambacht in Kampen: het adres voor schoonheidsbehandelingen in de regio

Een greep uit onze behandelingen:

► Snel, definitief en pijnloos ontharen met de I.P.L. behandeling zorgt er voor dat je nooit meer hoeft te scheren of te harsen.
► De Anti Aging behandelingen met QMS of Microdermabrasie zorgen voor een verjonging van de huid. Fijne rimpels vervagen, en de structuur van jouw huid verbetert zichtbaar.
► Ontspannende gezichtsbehandelingen voor hem en haar. Van de klassieke gezichtsbehandeling tot verzorgende anti-stressbehandeling voor mannen.
► De speciale gezichtsbehandeling voor jonge mensen met een probleemhuid als acné.
Pedicure behandelingen van de eenvoudige cosmetische behandeling tot een volledige voetverzorging. Wij zijn aangesloten bij Provoet.
► Verschillende lichaamsbehandelingen, van massage, met of zonder hotstone of een totale reinigende en ontspannen lichaamsbehandeling.
► En wat te denken van permanente make-up, perfect voor alle omstandigheden.
► Ook ben je bij ons op het juiste adres voor behandelingen van Cosmetisch Arts Dokter Krant. Dokter Krant is gespecialiseerd in botox en fillers die zorgen voor een jonger uiterlijk.

►► Kijk op www.hetcosmedischambacht.nl/behandelingen voor het totaaloverzicht. Alle behandelingen zijn volgens afspraak. Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak op 038 3324722. Of stuur een e-mail naar info@hetcosmedischambacht.nl.
Met een stralende groet, 
Gemma, Marga en Ina
Team van Het Cosmedisch Ambacht in Kampen, het totaaladres voor gezichts en lichaamsbehandelingen