Altijd Gratis Samples Bij Je Bestelling

Betaalmogelijkheden

 

Bij stralendehuid heb je verschillende betaalmogelijkheden zodat jij snel en veilig online kan shoppen. 

 
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetomgeving van jouw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van jouw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.


Snel en eenvoudig betalen doe je veilig met Visa, Mastercard of American Express. Bij het betalen dien je jouw creditcardnummer en beveiligingscode in te vullen. De VCC2/CVV2 code vind je op de achterkant van je kaart. Deze code is uniek aan jouw kaart en is een anti-fraude beveiligingsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van deze kaart. Er wordt 2

 

Met de betalingsmethode PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en snel betalingen verrichten zonder dat je bankgegevens worden gedeeld met de verkoper. Daarnaast biedt Paypal aankoopbescherming voor al je betalingen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig mee betalen in winkels en in apps. Het is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas, en ook nog eens veiliger.

Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om online, in winkels en op andere plekken te betalen. Dit alles zonder jouw portemonnee. Je kunt eenvoudig aan de slag op het web of met de app. Je hoeft alleen maar een bankkaart toe te voegen.